Nieuwsbrief
Meld je aan en blijf op de hoogte:

Visie

Deze bijzondere plek in het boerenlandschap aan de rand van Udenhout met zicht op Berkel-Enschot heeft het in zich om te worden ontwikkeld tot landerije met een bijzondere buurtschap. Het is onze ambitie om de omgeving en de woningen vorm te geven als buurtschap waarin eigen regie, actieve participatie en zelfstandigheid centraal staan.

Berk&Hout wordt een woonomgeving voor gezinnen en ouderen, bij elkaar in een vertrouwde omgeving, ook als een van de familieleden extra hulp nodig heeft.

Een plek die aansluit op de wensen en behoeften van elke levensfase. Want of u nu jong, ouder, fit of minder mobiel bent….. In Berk&Hout kunnen we het samen maken.

Ruimte voor een toekomst samen

Een toekomst samen, maar wel zelfstandig, dat biedt ruimte voor een ander perspectief op je leven. Op landerije Berk&Hout kun je wonen op een plek waar je echt op je gemak bent, in een huis waar je thuis bent, waar ruimte is voor een toekomst samen.

Ruimte om te leven

Berk&Hout is geïnspireerd op het landschap en het gevoel van vrijheid dat dit met zich meebrengt. Je hebt er de ruimte om te leven, je kunt er oud worden… aan alles is gedacht! Het merendeel van de woningen is namelijk levensloopbestendig of hierop voorbereid. Ook als je nu of in de toekomst zorg nodig hebt!

Ruimte om samen te genieten van vrijheid

De planopzet van het project is al even bijzonder. De woningen worden verdeeld over drie boerenerven in het groen gesitueerd, waarbij de focus ligt op optimale beleving en uitzicht op het landschap. Ieder boerenerf krijgt zo een heel eigen en vertrouwd karakter.

Lokatie Berkenhout