Landelijk & duurzaam wonen

4

De Turfhoeve

1 of 5
3

De Dorshoeve

2 of 5
2

De Kaphoeve

3 of 5
1

De Huysinge

4 of 5
5

De Tashoeve

5 of 5

Bijzonder Berk&Hout

Berk&Hout is een nieuwe kleine woonwijk gelegen aan de zuidrand van Udenhout, maar op het grondgebied van Berkel-Enschot. De woningen in plan Berk&Hout zijn energiezuinig. De woningen worden gasloos uitgevoerd en voorzien van een warmtepomp voor verwarming en warmwateropwekking met de mogelijkheid tot koeling. Daarnaast zijn er op  de daken van de woningen zonnepanelen aanwezig voor de opwekking van energie.

Berk&Hout is een moderne woonwijk die lokale historie ademt. Een droomlocatie waar je toekomstbestendig kunt genieten van rust en ruimte.

Het eerste deelplan is opgeleverd. In het najaar van 2024 gaan het tweede en derde deelplan in verkoop.

Overzicht woningaanbod

Woongebouw 3

Woongebouw De Dorshoeve bestaat uit vijf unieke en zeer ruime gezinswoningen met een diepe tuin. De fraaie landelijke locatie maakt deze hoogwaardig afgewerkte woningen extra bijzonder. Woningen beschikbaar vanaf € 450.000,-

Woongebouw 2

Woongebouw De Kaphoeve, bevindt zich aan het autovrije erf. In de kaphoeve zijn vier woningen ondergebracht. Deze woningen zijn ruim opgezet en bieden vrijheid en rust midden in de landerije. Een unieke kans om te wonen op een landelijke locatie.

Woongebouw 4

Het vierde woongebouw, genaamd Turfhoeve, voorziet in vier levensloopbestendige woningen, met een slaapkamer en aangrenzende badkamer op de begane grond, waardoor gelijkvloers wonen mogelijk is.

Woongebouw 5

In het vijfde woongebouw, genaamd Tashoeve, bevinden zich vijf levensloopbestendige woningen, net als in het vierde woonblok met een slaapkamer en aangrenzende badkamer op de begane grond en een extra slaapkamer en badkamer op de eerste verdieping. 

Woongebouw 1

Het hoofdhuis, genaamd de Huysinge, is gericht aan de weg en is duidelijk herkenbaar door de rijkere detaillering. In het hoofdhuis zijn vijf woningen ondergebracht, ieder met drie woonlagen en een mansardekap.