Melis de das kan in de toekomst veilig oversteken!

De nieuwbouw van Berk&Hout gaat hand in hand met het verbeteren van het leefgebied van een dassenfamilie.

Samen met de provincie en de Stichting Das en Boom heeft Triborgh Gebiedsontwikkeling hiervoor een plan gemaakt. De woonburcht van de dassenfamilie blijft in elk geval behouden, wordt extra beschermd en het leefgebied wordt vergroot en verrijkt met hagen, fruitbomen en houtwallen.

TTO Sloop & Infa is de afgelopen weken druk bezig geweest met het realiseren van een tunnel onder de weg door voor de dassenfamilie. Hierbij worden zeer specialistische technieken, installaties en kennis gebruikt. Als volgende stap wordt er een nieuwe vluchtburcht gemaakt en worden de hekjes langs het dassenterrein aangebracht.

Als de tunnel en de voorzieningen er omheen gereed zijn, kunnen Melis de das en zijn familie voortaan een veilige oversteek maken!

Dassentunnel nieuwbouw Berk&Hout

Nog voor de bouwvak wonen in Berk&Hout?

De bouw van de woningen is in volle gang. Het hoogste punt is inmiddels bereikt. Dat betekent dat je nog voor de bouwvakantie kunt wonen in en genieten van het buitenleven in nieuwbouwplan Berk&Hout.

Een fijn vooruitzicht toch?! Er zijn nog slechts enkele woningen (type De Dorshoeve) beschikbaar. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie en zorg dat ook jij deze zomer doorbrengt midden op de landerije.